Post by goavilraguncand on Mar 4, 2022 12:33:02 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Immortal Sword ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Immortal Sword IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ otključati primogeme ▞▞▞
▞▞▞ Immortal Sword 2022 version ▞▞▞
cool igra. čak će i f2p igrač uživati. ipak neki manji bugovi, ali to je podnošljivo. ali općenito dobra igra. Ne plaćaj za pobjedu (plati za napredak, ali ne previše). Sjajna igra, dobre nagrade
dosadno
U igri nam nije dopušteno birati jezik
Nemate pojma koliko dugo sam tražio ovakvu igru. Stalno vidim reklame, ali ovo je bila jedina koja nije bila potpuna pljačka. Vrlo zabavna igra, iako bih volio da postoji više načina za podizanje razine.
Immortal Sword Role Playing nve
Ako volite RPG telefonske igre, ovo je jednostavno jedna od najboljih, ali morate IGRATI igru. Zapravo se posvetite i izgradite i gledajte kako vaš lik raste i postaje jači je nevjerojatno cool. Kao žena, super sam izbirljiva oko svojih igrica lol i ovo je, iskreno, JEDINA koju stalno igram. Sjajno ...
Ima malo p2w-a kao i novim igračima teško se natjecati jer igrači visoke razine koji troše novac u igri vladaju tamnicama i svjetskim šefovima jer lako mogu zbrisati cijeli tim novopridošlica i prikupiti sve nagrade .I ne možemo vezati svoj račun.Popravite ovo.
1. dan - sviđa mi se do sada. Napravio sam lik na novom serveru i iskreno sam uživao u igri čak i ako nisam napunio. A programeri definitivno zaslužuju novac koji zarađuju od igre. Prilično je dobro napravljen.
Scenarij je jako dobar. Osim poznatog dijela originalnog djela, dijalozi/prošli događaji/psihološke aktivnosti s likovima prikazani su vrlo pažljivo. Možete sudjelovati u tome i svojim očima promatrati njihove promjene, baš kao i ljudi oko vas koji su živi. U početku sam se pitao je li moguće promijeniti sudbinu nekih ljudi, ali sam otkrio da se tragedija ne može preokrenuti.
Sviđa mi se što se u ovoj igri može dobro komunicirati, možete naći nekoga s kim ćete se udružiti ili čak savjetovati što da radite.. Mislim da to nedostaje nekim drugim igrama. stvarno se volim družiti s ljudima u chatovima.
Pokušao sam igrati, prijavljen sam, ali se lik ne pojavljuje na zaslonu za odabir
Sve je dosadno i s lošim provodom. Teški p2w jer samo VIP igrači mogu dobiti bolje kapljice. Toliko je bolno primijetiti da je ova vrsta igre napravljena da se farmi novac, a ne da se igračima pruži iskustvo da žele ostati više. Kao što sam rekao, stopa pada onoga što je stvarno materija je tako niska. Iskreno, mislim da ih nije briga za "ne tako bogat" tip igrača, a isto tako izgleda da ih nije briga za igrače koji plaćaju, jer ja napuštam ovu ružnu igru. Ne preporučam da ga instalirate.
Dobra grafika, ali vrlo protkana priča. Dosadno 🙄🙄🙄
Maru maru
Grafika je nevjerojatna, dao bih joj više zvjezdica, ali nisam mogao igrati jer se igra stalno ruši nakon što odaberem svog lika.
Svaki put kada pokušam igrati, zamrznut će se na zaslonu za učitavanje. Molimo popravite ovo.
Divno
Lijepo
Dobra igra
Jako glupa i dosadna igra
zabavna igra, puno stvari za napraviti
Igrao sam već više od mjesec dana, iskreno govoreći, još uvijek sam se jako zabavio bez puno nadopune, tako da da, definitivno možete igrati igru i zabaviti se bez dopune, ali mala mjesečna kartica i slične stvari neće boljeti.
smeće i smeće
To je sjajna igra.
Dobra igra
Igrači koji vole ovu vrstu mobilnih igrica Xianxia ne bi je trebali propustiti! Xianxia mobilna igra koju vrijedi igrati. Ova Xianxia mobilna igra se definitivno može igrati dugo vremena.
Immortal Sword ایفای نقش cjbw
Grim Facade: The Artist Aventura lcpe
Sama igra je prilično okej, prekrasni kostimi, lijepa priča i možete upoznati puno dobrih ljudi i komunicirati online.
Bio sam težak MMORPG igrač na računalu, jedva sam igrao mobilne igrice, ako ne i uopće. Moj prijatelj mi je rekao da isprobam ovu igru i od tada mi se sviđa. Ima sve glavne sustave sjajnog MMORPG-a i više od toga, dobru priču, stvarno sjajnu grafiku s obzirom na to da je mobilna igra, a također i mnoštvo sadržaja.
Volite ove vrste mmorpg igrica ....😍😍😍😘😘
nevjerojatno
Ponestaje stvari koje treba učiniti nakon završetka događaja. Rod zaključan za svaki razred. treba popraviti stopu pada, vrlo je nisku, a možda i mini kartu za iskustvo farme ili opremu na miran način. tako da je teško natjecati se za šefove i stopa pada nije baš dobra.
Igra je lijepa.Ali ima ogroman paywall ako želite biti top 5 igrača. Počeo sam jučer kao f2p i ja sam na ljestvici prvih 10. Ali igra je dosadna. Ponestane vam stvari nakon otprilike sat i pol. Igra se uzgaja izvan mreže. Ova igra je poput kombinacije old age of wulin perfect world paywall. Uredi: promijenio sam ocjenu na 1*. Sve je plaćeno zaključano. Čak se i događaji kupuju za igranje.
Ovo je jako neugodno
Volim igru koju igram već 4 dana. Jedini problem koji imam je što sam nadopunio vip3 i pisalo je da je plaćanje uspješno, ali onda se igra pala i novac je nestao ali nema nagrada za dopunu i nema vip i dalje piše vip0. Molim vas učinite nešto ili vratite novac na moj Google Play račun. Osim toga ova igra je super, volim sve u vezi s njom. Ako bude popravljeno, promijenit ću ocjenu na 5 zvjezdica.
Nevjerojatan
Ova igra je šala. Platili smo puno novca samo da bismo bili izloženi rasizmu i seksualnom uznemiravanju. Admini igre koja se zove Claud i soulz diskriminiraju igrače koji su platili manje i ne bi ništa učinili anhongu koji je p2w koji uvijek gubi i bio je tako ogorčen prema našoj zajednici. Uvijek nas izgovara zajedno sa svojim članom. Čak i s dostavljenim snimkama zaslona i videozapisima njihovog uznemiravanja i bezbrojnim prijavama, programeri i administratori odobravaju takvo ponašanje.
Ako želite igru s strašnom zajednicom i još gorim modovima ovo je za vas. Moderatori poput Clauda možete se žaliti na rasizam i seksualno uznemiravanje i ništa se ne radi osim nijeme na nekoliko sati. Igrači se sada šale o silovanju i ovo ponašanje je naizgled prihvatljivo od strane administratora/moda. Nemojte ga igrati, nemojte ga podržavati. Da mogu dati 0 zvjezdica dao bih.
Vrlo lagana
Smeće. Sustav rangiranja je namješten, sve se plaća za pobjedu. Platite ili uzmite 1 mjesec da postignete snagu od 7 milijuna ljudi po vašem izboru. Bugovi su grozni i svi poslužitelji su prazni. Nakon 3 tjedna boravka u s 55, svi igrači su neaktivni. Cehovi su bezvrijedni za izgradnju jer zahtijevaju pravi novac za zaradu. Ova igra je skandal. Stopa pada je tako niska čak i uz maksimalnu sreću i vip5. Događaji su dosadni, a igra je također super otrovna i neprijateljska. Devs ne mari čak ni kada je ulaznica napravljena. Ne igraj ovo
Immortal Sword Juegos de rol vsto
Ogromno platiti za pobjedu, padove, ponavljanje igranja, malo uključenih vještina itd. Nikakva tradicionalna 'poljoprivreda' između zadataka/događaja osim 'meditiranja' i p2w ne može postići bolju stopu iskustva. Svidjela mi se grafika (iako nema stvarne prilagodbe karaktera), i nekoliko dana f2p može biti neodređeno u kontaktu ulažući puno sati, ali igra postaje dosadna. Igra je u redu ako želite uložiti puno novca ili ako igrate opušteno samo nekoliko sati dnevno.
Immortal Sword Lakon Peranan tza
Immortal Sword ভূমিকা নিয়ে খেলা suuw