Post by goavilraguncand on Mar 4, 2022 12:02:38 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Airplane Chefs - Cooking Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Airplane Chefs - Cooking Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ گوهرهای بیشتری را تقلب می کند ▞▞▞
▞▞▞ Airplane Chefs - Cooking Game 2022 version ▞▞▞
من متوجه شده ام که وقتی یک مشکل سرور ناشناخته وجود دارد، پس از راه اندازی مجدد، سوخت من تمام می شود. با توجه به اینکه این برنامه صرفاً در مورد پول درآوردن است که شما را ملزم به خرید جواهرات میکند 💎برای خرید سوخت بیشتر، زیرا با باک پر فقط 50 میگیرید و هزینه اکثر راندها 10 است. به این معنی که فقط 5 بار میتوانید بازی کنید. 12 دقیقه طول می کشد تا یک سوخت معادل 5 در ساعت بدست آورید. فقط برای انجام پنج راند 10 ساعت طول می کشد.این بازی را فراموش کنید به تب آشپزی که در آن من مجبور نیستم برای بازی پولی بپردازم
من کاملاً عاشق این بازی هستم، من به آن معتاد هستم، اما زمان انتظار برای شارژ مجدد سوخت مضحک است، فقط یک روز کامل طول می کشد تا کاملاً شارژ شود و سپس شما حتی سوختی برای بازی دریافت نمی کنید، لطفا این را تغییر دهید.
siedenburg group sip router windows sleepin shiny fabric ...
من این بازی رو نصب کردم اما من جایزه 5000 سکه در آشپزی را دریافت نکردم
عاشق بازی! این بسیار سرگرم کننده و اعتیاد آور است اما به دست آوردن جواهراتی که برای پیشرفت در بازی ضروری هستند بسیار سخت است. همچنین "سوخت گیری" خیلی طول می کشد ... دو ساعت برای دریافت سوخت کافی برای بازی در یک سطح لازم است ... خوب نیست!
Airplane Chefs - Cooking Game Arcade vvms
بازی خوبی بود.. اما من جواهراتم را گم کردم و نمی توانم آن را پس بگیرم.. بعد از اتمام تمام سطح در نیویورک 5gems دریافت کردم. وقتی دوباره وارد شدم، 5 جم گم شد و نمی توانم آن را پس بگیرم.
من از بازی لذت می برم اما سوخت باید سریعتر بازسازی شود. چند سطح بازی کنید و پس از آن تقریباً 2 ساعت نمی توانید دوباره بازی کنید و سپس دوباره فقط 1 سطح می شود. جواهرات کافی برای خرید سوخت بیشتر دریافت نکنید و هر روز برای بازی کردن پول خرج نکنید. اگر بازسازی سوخت بهتر بود، ستاره های بالاتری خواهند بود.
سلام بازی خیلی خیلی خیلی خوبیه👌🏻حتما دانلود کنید پشیمون نمیشید^_^
😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡
بازی بسیار زیبایی بدون تبلیغات است، اما به دست آوردن سنگهای قیمتی بسیار سخت است و خرید آن بسیار گران است و نمی توان تمام سطوح را بدون ارتقا به پایان رساند و برای سطوح 3 ستاره به بیش از 50 درصد ارتقا نیاز دارید.
با نته خیلی بده نت گوشی رو میخوره ارزش نداره
حذف نصب شده است! سرآشپز هواپیما ارتقا را بدون نیاز به کشیدن کارت شما غیرممکن می کند. One Lady on here 200 دلار پرداخت کرده است و هنوز همه آپدیت ها را نخریده است. من از بازی هایی که به این شکل کار می کنند خسته شده ام. من با خوشحالی می خواهم یک قیمت یکباره برای یک بازی بپردازم. آیا کسی در آنجا برنامههایی میسازد که سعی نمیکنند ما را پاره کنند؟! خوب نیست...
من به تازگی این برنامه را دانلود کردم و از زمانی که آن را دانلود کردم از آن استفاده نکردم. زیرا هر بار که برنامه را باز می کنم مدام می گوید "سرور پاسخ نمی دهد. لطفاً 15 دقیقه دیگر دوباره امتحان کنید." من گوشی خود را ریستارت می کنم، برخی از برنامه ها، عکس ها و فایل های این برنامه را حذف می کنم و همین اتفاق می افتد وقتی آن را باز می کنم حتی اگر بیش از 15 دقیقه گذشته باشد. لطفاً این مشکل را برطرف کنید زیرا من برای بازی کردن این بازی هیجان زده هستم زیرا من نیز از طرفداران شدید تب آشپزی هستم و این بازی را دانلود می کنم زیرا می خواهم به زودی یک FA بشوم.
Airplane Chefs - Cooking Game Arkade vxku
خیلی بازی خوبیه😍 پیشنهاد میکنم دانلود کنین
من عاشق این بازی هستم ... اما ... باید منتظر بمانید تا بنزین پر شود و برای همیشه طول می کشد ، بنابراین اگر بازی را دوست دارید باید پول خرج کنید تا به بازی ادامه دهید 😑 بچه ها چرا نمی توانید ویدیوها را 5 گاز بسازید. فقط یک قوطی گاز در هر ویدیو؟😕یه جورایی باعث میشه بازی رو حذف کنم!
11.0 یا بعدا. or Android KitKat 4.4,
ਵਧੀਆ ਦਰਜੇ ਦੀਆਂ ਗੇਮਾਂ - Microsoft Store
بازی خوبی است اما نیاز به بهبود زیادی دارد. ابتدا منصفانه نیست که فقط برای 10 سوختی که از شما کسر می شود وارد یک بازی شوید اگر سطح را از دست دادیم باید کسر شود. دوم اینکه چرا همه ارتقاها به این تعداد جواهر نیاز دارند و به دست آوردن یک جواهر بسیار سخت است، مثلاً باید با گذراندن هر سطح جواهرات منصفانه بدست آورید یا جواهرات مورد نیاز برای ارتقا را تغییر دهید.
مانند همه بررسی های دیگر. زمانی که یک بازی خوب مانند این بالاخره از راه میرسد بسیار ناامیدکننده است، اما هزینههای بازی به پایان میرسد. پس درست زمانی که فکر میکنید آن را بال میزنید؟ در کشور بعدی و بالاتر؟ grrr اشتباهه 🤨 سکه کافی نیست چون هواپیماهای کشور قبلی تمام سود را مکیدند🙄 لطفا راه های بیشتری برای جمع آوری الماس بدهید. همانطور که مرلین مونرو خواند 💎مونز بهترین دوست دختران است! کنترل ها را درست کنید آنها همیشه حتی پس از چندین فشار کار نمی کنند.
اگر بدست آوردن الماس خیلی سخت نبود خیلی بهتر بود.
بازیش فوق العاده واقعا عاشق بازیش شدم
من همین الان دانلود کردم وقتی داشتم تب آشپزی بازی می کردم پیداش کردم که واقعا دوستش دارم. بنابراین فکر کردم شاید آنها یکی هستند. زمان بازی نامحدود اما نه! این بازی درست مانند سایر بازی های مدیریت زمان، به شما امکان می دهد مدتی صبر کنید تا بتوانید در یک سطح بازی کنید. سوخت زمان زیادی برای جمع آوری سوخت برای یک بازی نیاز دارد!
Airplane Chefs · Clawee - A Real Claw Machine · Dragon Epic - Idle & Merge - Arcade shooting game · Hungry Shark World · LOCURA POR COCINAR-UN JUEGO DE CHEF
این بازی خوبیه ولی FUEL مسخره می کنه!!!! من فقط می خواهم بازی کنم، و مجبور نیستم فقط برای بازی کردن آن منتظر بمانم یا سوخت بخرم. شما حتی نمی توانید برای سوخت اضافی تبلیغات تماشا کنید. سوخت برای 5 ستاره باید ریشه کن شود! برای دریافت سوخت باید مراحل را طی کرد اما برای تکمیل مراحل نیاز به سوخت دارید؟؟؟ شما نمی توانید موسیقی مضحک را خاموش کنید و به دست آوردن جواهرات بسیار سخت است. شما باید غذا را بکشید، نه به آن ضربه بزنید که باعث ایجاد اشتباه می شود! اگر سوخت حذف شود، و مشکلات دیگر، ممکن است دوباره آن را نصب کنم.
بازی بسیار خوبی است، اما شما واقعاً باید برای هر 12 دقیقه 5 سوخت دریافت کنید. برای 1 بنزین باید 12 دقیقه صبر کنم! از آنجایی که بازی بسیار اعتیاد آور است، من را بسیار بی تاب می کند.
بازی خوبیه..ولی نه با جم + ..وگرنه پتانسیل داره..
این بازی خیلی بازی خوشی هست من اول که دیدمش گفتم چه بازی. بیخودی هست ولی الان که نسبش دیدم که چه بازی خوشی است این همه ستاره هم کمش هست 10000000000000000000
سرآشپزهای هواپیما بر خلاف ارتقاء تب آشپزی که شامل مقادیر معقولی از جواهرات می شود بسیار اعتیاد آور است. به نظر من هنوز هم طرف بزرگی است. به طور کلی این بازی اعتیادآور است و شما می توانید بدون پرداخت هزینه آن را شکست دهید، فقط باید سخت کار کنید تا چیزها را ارتقا دهید. بهروزرسانی: نمیدانم چه اتفاقی افتاد، اما تایمر پاداش روزانه حذف شد، احتمالاً از یک بهروزرسانی، اما در این فرآیند، خط ورود روزانه من را بازنشانی کرد و من برای دریافت پاداش شب سال جدید بسیار هیجانزده بودم
در واقع این یک بازی شگفت انگیز است. اما سوخت خیلی آهسته پر میشود و فکر نمیکنم نیازی به از دست دادن سوخت در سطحی باشد که قبلاً با موفقیت پشت سر گذاشتهام. پیشنهاد: فقط وقتی بازیکن نتوانست از سطح عبور کند سوخت را کاهش داد. وقتی سرور پاسخ نمیدهد، بازی تمام شد، سوخت را از دست داد و ستارههایی را که جمعآوری کردیم به دست نیاورد.
اگر یک گزینه زندگی نامحدود را دوست دارید، سرعت شارژ مجدد بسیار پایین است و گاز بسیار گران است. من یک مهماندار واقعی هواپیما هستم، و این تا آنجا که نیاز به چند کار و واقعیت تمام شدن وسایل روی سبد خرید دقیق است. بسیاری از سرگرم کننده!
Airplane Chefs - Cooking Game Arcade anyb
خیلی خوبه
باحاله فقط کاشکی مشتریا بیشتر صبر داشتن
4.99⭐! دریافت همه ⭐ ها برای هر نمایش کمی گران است!!!
Summoner's Greed: Idle TD Hero Strateji Oyunları ysvl
Family بازی ها برای PC - ویندوز 11/10/8/7 و مک - دانلود رایگان
بازی خوب است، اما پس از اولین خطوط هوایی، هزینه ارتقا به طور تصاعدی افزایش یافت و مجبور شد مقدار زیادی جواهرات خرج کند. مقدار کمی از جواهراتی که بازی گاهی اوقات می دهد کافی نیست. IMHO، فقط باید از سکههای طلا برای هزینه ارتقا استفاده شود و از سنگهای قیمتی میتوان برای دریافت سکههای بیشتر برای کسانی که میخواهند پیشرفت خود را سریع پیگیری کنند، استفاده کرد.
این بازی خیلی مشکل داره وسط بازی سوخت رو قطع میکنه و سوخت رو بهت پس نمیده من با پشتیبانی تماس گرفتم بازی رو پاک کردم هیچی کار نمیکنه شما باید در یک روز جواهرات بیشتری بدهید، قرار نیست ماه ها یا سال ها برای این بازی ارسال شود.
بازیش انلاین هست
بازی بسیار سرگرم کننده است. من دوست دارم که جواهرات را به سختی مانند CF وارد کنم، اما چند نقطه ضعف وجود دارد. بازیابی سوخت زمان زیادی می برد. پیشنهاد می کنم یا ظرفیت سوخت را افزایش دهید یا زمان تجدید سوخت را کاهش دهید.
Airplane Chefs - Cooking Game Arkaadmängud kylq
Play a FREE Delicious cooking game! Join Emily, a youngaspiring chef, as she begins her exciting journey to achieve herlifelong dream .
شما بازی های خود را بسیار سخت می کنید. به چیزهای زیادی نیاز دارد.
واقعا از یک بازی خمیر سریع لذت ببرید. هنوز خیلی زیاد نیست، اما تا اینجا، واقعا خوب است. تنها چیزی که من تغییر میدهم این است که بتوانم به جای کشیدن، فقط روی یک مورد کلیک کنم. همیشه به سینی وصل نمی شود یا به مشتری وصل نمی شود. بهتر کار خواهد کرد.
عالیه عالییییی اولین بازیه که واقعا دوستش دارم
خیلی اعتیادآور است، اما آنلاین است، بنابراین نمی توانم آن را در خارج از خانه بازی کنم، اما عالی است همچنین به دلیل این بازی، iPad من به محض اینکه این برنامه را حذف کردم، پیام های خطا را برای من ارسال می کند، دیگر آن پیام ها را ارسال نمی کند.